Jäsenmaksupostia tulossa

Nokian Urheilijoiden yleisurheilutoiminnassa mukana oleville henkilöille on tulossa lähiaikoina jäsenmaksupostia. Aikuiset (18v ja vanhemmat) 20 € ja nuoremmat 10 €. Jäsenmaksu on seuratoiminnan perusasia ja seuran johto toivoo, että kaikki toiminnassa mukana olevat hoitavat tähän yhteisöllisyyteen kuuluvan asian.
 
Jäsenmaksun postistus hoidetaan yleisurheilujaostossa niin, että kaikki 14v. ja vanhemmat saavat jäsenmaksulaskun postissa ja nuorempien osalta jäsenmaksu hoituu yleisurheilukoulumaksun yhteydessä. Yleisurheilukoulumaksusta vapautetut yu-kouluvetäjien ja vastaavien henkilöiden lapset saavat myös oman maksunsa postin kautta. Mikäli jäsenmaksuposti ei sinua jostakin syystä tavoita, ota yhteys jaoston puheenjohtajaan (Johanna Niemelä) tai seuran puheenjohtajaan (Esa Kivioja).
 
Jäsenmaksun hoitaminen on ainoa tapa vahvistaa seurajäsenyys ja äänioikeus vuosikokouksessa. Kilpailujen edustuskelpoisuus hoituu lisenssimaksun kautta. Nokian Urheilijoissa jäsenmaksu menee pääseuralle, joka tällä maksulla hoitaa hallinnolliset palvelut jaostoille. Merkittävin osa näistä on tilitoimistopalvelut, jolla saadaan seuralle asianmukainen ja laadukas tiliöinti ja tilinpäätökset.
 
Pääseura edellyttää erilaisissa huomioinneissaan, että huomioinnin saaja on vahvistanut seuran jäsenyytensä jäsenmaksulla. Yleisurheilujaostossa on määritelty, että kilpailu-ja harjoittelukustannustukea annetaan vain seuran jäsenille.   

Tsemppiä tulevaan kesään!
 
Terveisin
Esa Kivioja        
 

Artikkelityyppi:

Rakennettu Drupalilla